Redo att erbjuda dina kunder möjlighet till snabbladdning?

Ladda din elbil enkelt medan du handlar eller äter – precis som i Norge. För nu kommer vi till Sverige.

Inget land i världen har fler elbilar per invånare än Norge. Eviny är en avde ledande leverantörerna av snabbladdningsstationer för elbilar i Norge.

Evinys mångåriga erfarenhet gör det möjligt för snabbmatsrestauranger, butiker och köpcentra att sätta upp snabbladdningsstationer – ett attraktivt erbjudande för kunderna!

Eviny etablerar sig nu i Sverige för att stödja bilister och företag i den framgångsrika utbyggnaden av e-mobiliteten. Vi har även lång erfarenhet av att sätta upp snabbladdare på andra platser med mycket trafik.

Vilka är fördelarna med Eviny?

  • Våra laddningsstationer är kompatibla med alla elbilsmodeller.
  • Vår app ger dig som bilägare användarvänlig åtkomst (appen har betyget 4,6 i App Store)
  • Vi är en avde mest erfarna leverantörerna av laddningsstationer för elbilar i Europa
  • Vi är en pålitlig partner med stor expertis inom energiomställningen.

Vem är Eviny?

Eviny har producerat ren, förnybar el från älvarna som mynnar ut i de norska fjordarna i mer än 100 år.

Elen från vattenkraften används i Norge och i andra europeiska länder. Vi är en av Norges största energiproducenter och investerar i intelligenta lösningar för framtiden.

Förutom systemen för snabbladdning av elbilar arbetar vi varje dag med att minska utsläppen i samhället. I Bergen har vi byggt Europas största onshore-strömförsörjningssystem för kryssningsfartyg. På så sätt kan de fartygen som ligger förtöjda i hamn förses med ren, förnybar el istället för el från fossila bränslen.

Vi arbetar för att undvika utsläpp på byggarbetsplatser så mycket som möjligt genom nya intelligenta och rena lösningar.

Vi har till och med skapat världens första snabbladdningsstation för elektriska båtar. Det gör det möjligt ladda elbilar och elbåtar snabbt.

Har vi väckt din nyfikenhet?

Kontakta oss för ett obindande samtal.

Chef för elektrifiering

Odd Olaf Askeland

Här hittar du laddstationer i Norge